Nudimo Vam širok spektar usluga iz oblasti pranja, čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora. Pored usluga čišćenja, iznajmljujemo dizalice, skelu i radnu platformu, kojima pokrivamo visine do 70 metara.

prenje tepiha

Pranje tepiha, itison, staza, otirača i tapaciranog namještaja.
Prevoz za Čelinac, Banjaluku i okolinu je besplatan

Kvalitetno !!!

otiraci za obucu

Otirači za obuću sprečavaju unošenje prljavštine i vode u Vaš objekat, čak i do 3,5 lit po m2. Tako se drastično smanjuje količina prašine i što je još bitnije smanjujete mogućnost da se zbog vode neko oklizne i povrijedi u Vašem objektu.

pranje prozora

Pod pranjem prozora mi podrazumjevamo pranje stakla, prozorskih okvira, roletni, usisavanje falceva i skidanje svih naslaga kao što su kamenac, folija, traka itd...

dubinsko pranje auta

Vršimo uslugu vanjskog i unutrašnjeg pranje automobila, autobusa, kombija i kamiona. U mogućnosti smo da uklonimo žvaku sa tapacirunga, sjedišta ili tepiha.

pranje fasade stakla

Pranje i čišćenje staklenih i drugih fasada : vodeno pranje ili skidanje paučine sa fasada i drugih površina na visinama i do 70 metara, što je neophodno da bi se kvalitetno oprale staklene fasade prvenstveno na visokim poslovnim zgradama.

autopraona pranje auta

Na našoj autopraoni dobijate vrhunsku uslugu pranja vaših vozila. Naše višegodišnje iskustvo, profesionalne mašine i sredstva za pranje i naravno kvalitetno obučeni i iskusni radnici, garancija su kvaliteta svih naših usluga.