Pranje prozora

Pod pranjem prozora mi podrazumjevamo pranje stakla, prozorskih okvira, roletni, usisavanje falceva i skidanje svih naslaga kao što su kamenac, folija, traka itd...

Staklene površine peremo tako što sa mačkom nanesemo sredstvo za uklanjanje nečistoća i nakon toga staklo obrišemo gumenim brisačem. Upotrebom gumenog brisača proces pranja prozora se ubrzava nekoliko puta, a i rezultat pranja je mnogo bolji nego kad se prozori peru sa krpom.

Kod pranja stakla nakon građevinskih radova bitno je da se koriste nožići za skidanje krupnih nečistoća i maltera jer se često dogodi da brisanjem maltera sa krpom staklo izgrebe. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i uslugu premaza za njegu i zaštitu eloxirane bravarije, koja ostavlja efekat čiste i sjajne površine.

Posjedujemo dizalice i radnu platformu koje nam omogućavaju pranje prozora na visinama i do 70 metara. Pogledajte pranje staklenih fasada na visokim stambeno poslovnim objektima.

Zanima vas cijena pranja prozora ?

Cijena usluge pranja prozora zavisne od ukupne površine stakla na objektu, spratnosti objekta, kao i od samog zaprljanja.

Ponudu možete dobiti nakon besplatnog pregleda objekta.

Pozovite nas i zakažite besplatan pregled vašeg objekta !